kéziszerszámok

Szerszámok, szerszám, kéziszerszám

Szerszámok, szerszám, kéziszerszám

Webdesign: tippek és trükkök az Ön számára

2019. szeptember 17. - Bence berendezések

Webdesign: tippek és trükkök az Ön számára

 

Valószínűleg saját weboldalt szeretne létrehozni. Manapság a legtöbb ember valamikor szerette volna létrehozni saját weboldalát. Sok embernek van egy ötlete arról, hogy milyen lenne webhelye, ám nem tudják, hogyan lehet azt létrehozni. Ha ez úgy hangzik, mint Ön, akkor különös figyelmet kell fordítania az ebben a cikkben található webdesign-tippekre.

Győződjön meg arról, hogy a szöveg és a háttér megfelelő kontrasztot mutat. Bizonyítékok azt mutatják, hogy a fekete háttérrel ellátott fehér szöveget a legtöbb ember számára a legkönnyebben elolvasni, de a többi szín akkor is jó, ha olvasható. Ne feledje azt is, hogy a látássérültek nem tudják elolvasni az Ön webhelyét, ha gyenge a kontraszt. A http://snook.ca/technical/colour_contrast/colour.html oldalon található eszközzel ellenőrizze, hogy webhelye megfelel-e a különböző kontraszt-előírásoknak.

Vigyázzon a web hosting társaságokra, akik azt állítják, hogy korlátlan sávszélességet kínálnak ügyfeleiknek. Általában van valami, ami a kisbetűs írásban sokkal különbözik. Sok esetben az embereknek problémái vannak a tisztességes felhasználásra vonatkozó politikákkal kapcsolatban.

Ne tiltsa le a látogató jobb egérgombbal működő funkcióját. Egyes webhelyek ezt úgy teszik, hogy megakadályozzák az embereket szöveg másolását és beillesztését, illetve képeinek a webhelyről történő mentését. A helyzet az, hogy nem működik, és letiltja az egyéb hasznos funkciókat. Az OCR felhasználható szövegek rögzítésére az ilyen helyekről, és a képek megragadása olyan egyszerű, mint a képernyőképernyő készítése.

Annak érdekében, hogy a webhely látogatói megkereshessék az otthoni útjukat a webhelyén, mindig helyezze el a honlapjára mutató linket a webhely minden oldalán. A látható honlap-link segítségével az olvasó könnyen visszajuthat a kiindulási ponthoz. Ha nincs honlapja link, akkor a látogatók frusztrálhatnak, és teljesen elhagyhatják webhelyét.

Ha úgy gondolja, hogy webhelyére mobil eszközökkel lehet hozzáférni, akkor érdemes megkönnyíteni a terveket. A vaku, a túlzott képek és a bonyolult menük használata nem fogja egyértelműen lefordítani egy mobil platformot. Tartsa tiszta és egyszerű oldalt, vagy hozzon létre egy speciális mobil webhelyet a felhasználók számára.

Az egyik dolog, amelyet mindig figyelembe kell vennie, amikor a webdizájnra gondol, a legújabb technológia, amely manapság már működik. A technológia fejlődésével az internetet fejlesztve, ezért ügyeljen arra, hogy mindig naprakész legyen a változásokkal, hogy sokkal jobban megértsd az internet működését.

Ne töltsön be automatikusan gazdag tartalmat. A gazdag tartalom elsősorban a zenére és a videókra vonatkozik, de a szöveg vagy a grafika kivételével mindegyik minősül. Sokan olyan munkakörnyezetben böngésznek, ahol a hangok hirtelen lejátszása nagy probléma. Ezenkívül sok ember bosszantónak találja az ilyen gazdag tartalmat. A gazdag tartalom lejátszása elõtt bizonyos mértékû interakciót igényel a felhasználótól.

Mint már korábban kijelentettük, szinte mindenki, köztük köztük is, weblapot akart létrehozni. Az emberek már évek óta ötleteket látnak arról, hogy milyen lesz a webhelyük, ám elakadnak a tényleges létrehozási folyamatban. Ez az akadály könnyen áthúzható a fenti cikkben említett webdesign-tippek felhasználásával.

olcsó konténer árak, használtautó nyékládháza, tesla autó ár, olcsó konténer, autóbehozatal németországból, használt tesla, chiptuning hátrányai, eladó tesla, bestbyte black friday, nemet hasznaltauto

olcsó konténer árak használtautó nyékládháza tesla autó ár olcsó konténer autóbehozatal németországból használt tesla chiptuning hátrányai eladó tesla bestbyte black friday nemet hasznaltautoolcsó konténer árak, használtautó nyékládháza, tesla autó ár, olcsó konténer, autóbehozatal németországból, használt tesla, chiptuning hátrányai, eladó tesla, bestbyte black friday, nemet hasznaltauto

A bejegyzés trackback címe:

https://keziszerszam.blog.hu/api/trackback/id/tr8415113680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása