kéziszerszámok

Szerszámok, szerszám, kéziszerszám

Szerszámok, szerszám, kéziszerszám

Biztosítsa otthonát ezekkel az egyszerű lépésekkel!

2021. augusztus 25. - Bence berendezések

Biztosítsa otthonát ezekkel az egyszerű lépésekkel!

 

Egyesek azt feltételezik, hogy egy szuper biztonságos környéken élnek, ahol soha nem fog előfordulni bűncselekmény. Ez azonban nem a legbiztonságosabb mentalitás. Bármikor betörhet egy bűnöző a szomszéd vagy saját maga otthonába, és összetörheti ezt a képet. Olvassa el ezeket a tippeket az otthoni biztonsági ötletekhez.

 

Hogy elkerüljék, hogy véletlenül kizárják magukat a saját otthonukból, egyesek szeretik elrejteni a házuk kulcsát különböző külső helyeken, például egy virágcserép alatt, a lábtörlő alatt vagy egy műkő belsejében a kertészetben. Ha ön is bűnös ebben a viselkedésben, azonnal hagyja abba! Számos lakásbetörés azért történik, mert a behatoló egy elrejtett kulcsot keresett és talált. Kevesebb költséggel jár egy lakatos hívása, mint az ellopott értéktárgyak pótlása.

 

Szereltessen fel kukucskálónyílást, hogy láthassa, ki van az ajtaja előtt, mielőtt kinyitná. A bűnözők bekopogtatnak egy ajtón, hogy el tudjanak tolakodni Ön mellett, amikor kinyitja. Soha ne nyisson ajtót anélkül, hogy ne ismerné a túloldalon álló személyt.

 

Ha olyan közösségi oldalakat használ, mint például a Facebook, csábító lehet, hogy mindenkinek elmondja, hogy elutazást tervez, vagy már elutazott. Próbáljon meg mindent megtenni, hogy ne posztoljon arról, hogy távol van, amíg vissza nem tér, különösen, ha az oldala nem privát. Soha nem tudhatja, hogy ki figyelheti, és ki látja benne a betörés lehetőségét.

 

A mozgásérzékelős lámpák már azelőtt figyelmeztethetnek a rablásra, hogy az megtörténne. Amikor egy személy közeledik az otthonához, a fények felgyulladnak. Ez tudatja Önnel, hogy valami mozog, és elriasztja a bűnözőket is. Ne felejtse el kicserélni az izzókat, amikor kiégnek.

 

Egyes vezeték nélküli otthoni biztonsági rendszerek további funkciókkal rendelkeznek, például az otthoni rendszerek távvezérlésével. Ha mindkét szülő teljes munkaidőben dolgozik, ez a rendszer kényelmes az iskoláskorú gyermekek ellenőrzésére, amíg haza nem érnek. A rendszer az ajtók zárására és nyitására, valamint az otthoni hőmérsékletszint beállítására is használható.

 

Ügyeljen arra, hogy olyan riasztócéget válasszon, amely felügyeletet kínál. Egy olyan riasztó, amely csak akkor zümmög, ha egy behatoló megpróbál bejutni, statisztikailag bizonyítottan többnyire hatástalan. Ha azonban hozzáadja a kiegészítő felügyeletet, akkor közvetlen kapcsolata van valakivel, aki hívhatja a rendőrséget, és segítséget kaphat. A megfigyelt riasztásért felárat kell fizetni, de megéri a költségeit.

 

Ha otthoni biztonsági rendszert telepített, győződjön meg róla, hogy a vezetékek rejtve vannak. Egy betörő elvághatja a vezetékeket vagy lekapcsolhatja őket, és elkerülheti a rendszert. Nehezítse meg a behatolók dolgát, és ha lehetséges, ássa el a vezetékeket, vagy rejtse el őket a falakon belül. Ez segít elriasztani a behatolókat, akik gyorsan ki akarják kapcsolni a riasztórendszert.

 

Ha nagyméretű és/vagy drága tárgyakat vásárolt, ne dobja ki a dobozokat a kukás érkezése előtti napig. A drága új felszerelések üres dobozai reklámként szolgálnak a potenciális tolvajok számára; ne könnyítse meg számukra az ilyen csábító célpontok kiszúrását.

 

Az otthonában lévő lámpák nagyszerű módja az otthoni biztonság fokozásának. A tolvajok utálják a fényeket. Ha felgyullad a fény, a tolvaj úgy elszalad, mint egy csótány. A mozgásérzékelők jók, de a folyamatosan égő lámpák jobb elrettentő erőt jelentenek. A sötét a tolvajok legjobb barátja, ezért tartsa otthonát jól kivilágítva.

 

Ahelyett, hogy éjszakára nyitva hagyja az ajtót, és azt feltételezi, hogy mindig biztonságban lesz, tegyen lépéseket saját maga és családja védelmére. Nem kell biztosítania egy otthoni biztonsági rendszert, de legyen okos a biztonságával kapcsolatban. Ne feledje az ebben a cikkben található tippeket, hogy biztosítsa otthonát.

 

1. https://bit.ly/3BwE7yz

2. https://bit.ly/38z1D1j

3. https://bit.ly/3BEoepV

4. https://bit.ly/2WNmcnZ

5. https://bit.ly/2VeILSo

A bejegyzés trackback címe:

https://keziszerszam.blog.hu/api/trackback/id/tr4216670070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása