kéziszerszámok

Szerszámok, szerszám, kéziszerszám

Szerszámok, szerszám, kéziszerszám

Az IPhone használatának titkai

2022. augusztus 08. - Bence berendezések

Az IPhone használatának titkai

 

Annak ellenére, hogy az iPhone már több éve megjelent, még ma is sokkolja az embereket. Ez azért van, mert minden alkalommal, amikor a telefon új verziója megjelenik, valamilyen forradalmi technológiát tartalmaz. Nézze meg az iPhone néhány legújabb és legnépszerűbb funkcióját, amelyek ma már elérhetők.

 

Az iPhone szinte bármit megtehet, amit csak akar. Az "erre is van alkalmazás" kifejezés részben szájbarágós, részben pedig valós. Nézze meg az alkalmazásboltot, ahol rengeteg nagyszerű ötletet és dolgot talál, amire elkezdheti használni a telefonját, nyomon követheti vagy emlékeztetheti magát.

 

Sok iPhone-felhasználó gyakran bosszankodik, amikor a készülék olyan szót javasol, amelynek egyszerűen nincs értelme, miközben gépel. Ne próbáljon manőverezni az ujjaival, és nyomja meg a kis "x"-et a képernyőn; a képernyő bármelyik pontját megérintve megszabadulhat a javaslattól. Ezzel időt és frusztrációt takaríthat meg.

 

Használja az iPhone-t edzéseszközként. Egy karpereccel és a számos nagyszerű fitneszalkalmazás egyikével az iPhone GPS-ét használhatja a futások, kerékpárutak, sétaútvonalak és egyebek nyomon követésére. Sok ilyen alkalmazás automatikusan szinkronizálja az edzés adatokat egy weboldallal, így könnyen nyomon követheti a fejlődését. Emellett kedvenc közösségi hálózataival is szinkronizálhatók.

 

Ha véletlenül vízbe ejti iPhone-ját, ne folytassa a bekapcsolást! Ez maradandó károsodást okozhat a telefonban, mert rövidzárlatot okoz. Ehelyett használjon egy törölközőt, hogy enyhén megszárítsa. Soha ne használjon hajszárítót, mert az a nedvességet a száraz területekre nyomhatja. Tartsa a telefonját egy zacskóban vagy tálban fehér rizsben éjszakára. Ha így tesz, nagyobb eséllyel élesztheti újra a telefonját.

 

Ha az iPhone-on keresgél az interneten, kattintson a középső alsó részen lévő továbbító nyílra, hogy továbbítsa az oldal linkjét, amelyen éppen van, az e-mail címére. Ez nagyon hasznos lehet, ha fontos cikkeket keres az iPhone-on, és nincs elég hely az összes cikk tárolására.

 

Amikor az iPhone-on a Safari részlegben tartózkodik, váltson a különböző oldalak között, amelyeket meglátogat. Akár nyolc oldalt is megnyithat, amelyek mindegyike nagyon tisztán jelenik meg a telefonján. Ez a funkció nagyon hasznos, ha több dolga van, és nem szeretné elveszíteni a kezdeti oldalt, amelyen éppen volt.

 

Az iPhone fantasztikus tulajdonsága, hogy sokoldalú forrásként szolgálhat minden zenei igénye kielégítésére. Nemcsak iPod-ként funkcionálhat, hanem megkönnyítheti a testre szabható zenei alkalmazások és streaming rádióállomások bármelyikének élvezetét is. Ha megismerkedik ezekkel a lehetőségekkel, soha többé nem kell kedvenc zenéi nélkül maradnia.

 

Az iPhone személyre szabásának egyik módja az iPhone előlapján és főképernyőjén lévő háttérkép megváltoztatása. Választhat a meglévő háttérképek közül, amelyeket az Apple hoz létre, vagy választhat a fényképezőgép tekercséből, ahol az Ön által elmentett fényképek közül választhat...

 

Az iPhone egyik nagy előnye a Facetime használatának lehetősége, amit teljes mértékben ki kell használnia. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy videón lássa barátját vagy családtagját a telefon másik oldalán. Ez segít személyre szabni a beszélgetéseket, hogy azok mélyebbek és szórakoztatóbbak legyenek.

 

Hát nem lenyűgöző végig menni mindenen, amit az iPhone kínál. Az összes technológia, amellyel a telefon évről évre előáll, nem meglepő, hogy ez a telefon maradt az első számú telefon a bolygón az elmúlt évtizedben. Kapja el a sajátját még ma, és dicsekedjen barátainak azzal, hogy milyen nagyszerű telefonja van.

boltíves ablak, dupla bejárati ajtó, nyílászáró csere, műanyag kétszárnyú erkélyajtó árak, nyilaszaro csereprogram 2021, műanyag ablak budapest , erkélyfal, rehau ablak ár, kétszárnyú ablak

 

1. boltíves ablak

2. dupla bejárati ajtó

3. nyílászáró csere

4. műanyag kétszárnyú erkélyajtó árak

5. nyilaszaro csereprogram 2021

6. műanyag ablak budapest

7. erkélyfal

8. rehau ablak ár

9. kétszárnyú ablak

boltíves ablak, dupla bejárati ajtó, nyílászáró csere, műanyag kétszárnyú erkélyajtó árak, nyilaszaro csereprogram 2021, műanyag ablak budapest , erkélyfal, rehau ablak ár, kétszárnyú ablak

A bejegyzés trackback címe:

https://keziszerszam.blog.hu/api/trackback/id/tr3017903559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása